Apartmani Ariel

Naši potpuno opremljeni apartmani za iznajmljivanje na otoku Vir smješteni su u obiteljskoj kući u mjestu Lozice,na mirnom dijelu otoka idealnom za obiteljsko ljetovanje.
Želite li se probuditi, pogledati kroz prozor i imati jedinstven pogled na plavetnilo mora i valova koji svjetlucaju na suncu,izaberite jedan od apartmana iz naše ponude smještaja.

U našoj ponudi su 3 klimatizirana i potpuno uređena apartmana:

Svaki od naših apartmana može primiti maxsimalno 4 gosta, a mala djeca i kučni ljubimci kod nas su također dobrodošli. Kuča ima pristup automobilom a posjeduje i veliko dvorište sa osiguranim besplatnim parkirnim mjestina. Za potpuni užitak i opuštanje gostima je na raspolaganju vanjski zidani grill i besplatni pristup Internetu.

Apartmani Ariel su smješteni u Uvali Radnjača, jednom od najljepših na otoku Viru, a udaljeni su od mora tj. plaže oko 50m. Ovdje su Vam na raspolaganju šljunčane, kamene i pješčane plaže, a u neposrednoj blizini nalazi se i plaža s ljekovitim blatom za liječenje reumatskih bolesti. Plaže su uređene i pogodne za obitelji s djecom jer imaju kristalno čisto i plitko more.

Uvala Radnjača je također prepuna malih uvalica pa gosti koji žele pobjeći od buke i prenatrpanosti plaže,tamo mogu nesmetano uživati u suncu i plavetnilu čistog mora.

Od apartmana možete doći do trgovine i restorana bez korištenja automobila. U mjestu Lozice nalazi se nekoliko restorana, slastičarna i malih trgovina, a ostali trgovački objekti, pošta, liječnik, ljekarna i zabavni sadržaji nalaze se u susjednom mjestu Vir koji je udaljen oko 1km.