Lokacija

Ovdje ćete nas naći:

Lozice su malo turističko mjesto na otoku Viru. Iako je Vir otok, zahvaljujući mostu postoji odlična povezanost s kopnom, pa ima sve prednosti otoka, ali pruža sve blagodati života na kopnu.

Grad Zadar udaljen je samo tridesetak kilometara, a tu se nalaze mnoge velike trgovine kao što je Supernova, ali i prekrasna arhitektura u srednjem vijeku,kao što je “Kula Kaštelana”, to je tvrđava iz 16. stoljeća koju su Mlečani izgradili kao obranu od Turaka i lokalnih gusara i udaljeni su samo 10 minuta vožnje automobilom.

U blizini otoka su i tri nacionalna parka – Kornati, Paklenica te slapovi Krke. Isto tako u neposrednoj blizini je i prvi hrvatski kraljevski grad Nin.

Otok Vir ima dosta uređenih biciklističkih i trekking staza koje se protežu uz obalu otoka, te su dalje preko Virskog mosta povezane sa biciklističkim stazama koje vode do nacionalnog parka Paklenica i do Zadra. Osim toga prekrasne stjenovite plaže na usamljenim dijelovima otoka idealne su za ronioce rekreativce.

Otok Vir je smješten u centralnom dijelu zadarskog arhipelaga. Obiluje prekrasnim krajolicima, borovim šumama, uvalama i plažama, a kristalno čisto more, prekrasne i uređene plaže, nedirnuta priroda i bogata ponuda gastronomskih specijaliteta jamstvo je ugodnog, sadržajnog i nezaboravnog ljetovanja.

Ljetovanje na ovom otoku pruža mogućnost bijega od svakodnevnih obaveza i gužve, ali i priliku da uživate u aktivnom odmoru kako odgovara Vama, zato dođite i uživajte u prirodnim ljepotama otoka Vira, čistom moru i prekrasnim zalascima sunca i opustite se u jednom od našim apartmanima.